Шеф на Литекс атакува ЦСКА 1948 заради ЦСКА-София (видео)

Един от шефовете на Литекс - Величко Дихонов, атакува остро ЦСКА 1948 след мача между двата отбора, който завърши при 1:0 в полза на червените.

Дихонов разкри пред Sportal.bg, че неволите на ЦСКА-София са именно заради днешния съперник на оранжевите и допълни, че го е яд заради Гриша Ганчев, който давал пари за възраждането на ЦСКА.

“Какво да кажа? След такъв мач шаблонно ще кажа, че съм доволен от момчетата. Най-вече, че показахме на този отбор, аз ги наричам “вредителите”, които пречат за голямото ЦСКА, показахме, че още са много далеч и да не се припознават с оня отбор, който е на “Армията”.

Това няма да стане скоро, защото познавам собственика на ЦСКА и знам, че ЦСКА рано или късно ще си отиде на мястото. Той издържа и този отбор на Литекс, който го плюеха, но сега доказа, че е фактор и втори път ги побеждаваме в рамките на две години”, каза Дихонов по повод днешния успех на неговия отбор с 1:0 над ЦСКА 1948.

След това Дихонов бе попитан дали може да има обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948, на което отговори:  

“Не съм в кухнята на нещата, отговарям за моя отбор, но исках да кажа тези неща, защото  следя нещата във футбола. С един файтон хора искат да свалят цялата червена общност. Това ме дразни. Дразни ме най-вече заради ръководството, което управлява и си дава парите за ЦСКА. Рано или късно, когато даваш - ще вземеш.

Те са създадени да пречат. Не са създадени да се обединяват. Те са създадени да пречат на един от грандовете да не съществува, да крета, да преживява и да вървят най-вече делиорманските.
Като им гледам футболистите, половината им отбор е от Лудогорец”, каза Величко Дихонов.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти