Алегри гледа резила на Тотнъм

Алегри гледа резила на Тотнъм
Бившият треньор на Ювентус Масимилиано Алегри изгледа от трибуните на "Уембли" катастрофалната загуба на Тотнъм от Байерн (Мюнхен) с 2:7 в Шампионската лига. Прочутият италиански специалист е спряган за работа на Острова, като споменаваните до този момент варианти са именно Тотнъм, както и Манчестър Юнайтед.
Според публикация на "Гардиън" Алегри има интерес от работа в Англия и вече усилено изучава езика.  "Гардиън" твърди, че сериозен интерес към него проявяват от "Олд Трафорд", като шефовете на клуба ще го включат в списък от 2-3 имена на потенциални бъдещи мениджъри на Юнайтед в случай, че настоящият треньор Оле Гунар Солскяер напусне или бъде освободен.
На този етап позицията на норвежеца обаче не е застрашена. Любопитното е, че Алегри има договор с Ювентус до лятото на 2020 година, макар че напусна поста си след края на миналия сезон.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички