Гледай на живо

Септември (София) (U16) - ЦСКА-София (U16)

Почетино: Всеки удар на Байерн беше гол

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино определено ще иска бързо да забрави вечерта на 1 октомври. Воденият от него тим се срина срещу Байерн (Мюнхен) на "Tottenham Hotspur Stadium" в Шампионската лига и загуби с 2:7.
"Няма да ми трябва много време, за да обясня всичко. Играхме добре през първите 30 минути, пресирахме съперника, но допуснахме гол в края на първата част, след като не ни провървя. След като реализирахме дузпата, имахме шанс за трети гол, но вместо това допуснахме такива във вратата си. Във футбола се случва и това, всеки удар влизаше във вратата", коментира наставникът на финалиста от последния сезон в Шампионската лига.
"Разочаровани сме, но оставаме здраво стъпили на земята. Имаме манталитет, но сме разстроени от поражението. Байерн вкарваше с всеки удар. Трябва да сме силни и да продължим напред. След такъв резултат е важно да повярваш в себе си, това е единственият начин да се възстановиш", добави аржентинецът.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти