Владо Стоянов е картотекиран в БФС и е пред завръщане на терена

Владо Стоянов е картотекиран в БФС и е пред завръщане на терена
Вратарят на Лудогорец Владислав Стоянов бе картотекиран в БФС и е пред завръщане на терена, информира "Меридиан Мач".
Футболист №1 на България за 2014 година може да пази още този уикенд в мача на дубъла на “орлите” срещу Литекс от Втора лига, но това все пак е малко вероятно.
Голямото завръщане на Владо под рамката може и да се отложи за 10 октомври, когато Лудогорец 2 играе със септември или за гостуването на Черноморец Балчик на 19 октомври.
Стоянов не е играл от март 2017 година, когато скъса патерално сухожилие на лявото коляно. Той беше опериран спешно в Букурещ, но впоследствие травмата се усложни и 32-годишният перничанин претърпя още 4 хирургически интервенции в клиника в Барселона. Владо беше пред завръщане на терена и преди година, но се получиха усложнения в навечерието на мача и това се отложи.
Със сигурност обаче кошмарите са зад гърба му. Самият Владо призна в интервю, че лекарите в прав текст са му казали след първата операция, че може да се стигне до ампутация на крака му. Ръководството на клуба застана плътно зад Стоянов и направи всичко необходимо за възстановяването му.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти