Пената: Не мога да коментирам състоянието на ЦСКА, при вас как се работи (видео)

Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев даде своя коментар след жребия в турнира за Купата на България. "Червените" ще гостуват в Пловдив на Арда (Кърджали).

21 Днес бе изтеглен жребият за 1/8-финалите от туринра за Купата на България

"Жребий е. Който и отбор да ни се падне, са сериозни мачове. Купата на България винаги е била интересна. Този път ще отида на гостуване в Арда, защото миналия път не ме поканиха, но сега по задължение. Не мога да коментирам състоянието на ЦСКА, във вашия отдел как се върши работата. Разминахме се с другия ЦСКА? С Ангел Рангелов (от ЦСКА 1948 - бел. авт.) имаме много победи, много спомени, футболни хора сме, поздравихме сме. Значките са ни почти еднакви, но моята е по-голяма и по-заслужена. Решението на БФС за вратарите вие, журналистите, трябва да го тълкувате. Каквото е, ще изпълняваме. Моето мнение... Да отида на вратата ли да застана", каза в свой стил Пената.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти