ЦСКА 1948: Отиваме да отстраним Берое

ЦСКА 1948: Отиваме да отстраним Берое

Футболисти и треньори на ЦСКА 1948 обявиха след жребия за Купата, че Берое е един от най-трудните противници, но червените ще отидат в Стара Загора с нагласата да отстранят заралии.

"ЦСКА отива само за победа срещу Берое за Купата. В това бяха единодушни футболисти и треньори след жребия. Той прати армейците срещу заралии на осминафинал, като двубоят е в една среща под Аязмото на 29, 30 или 31 октомври.

„Берое е един от най-класните отбори в efbet лига с широчина в състава. Определено е сред тимовете, които имат амбиции и сили да спечелят турнира“, сподели треньорът Петко Петков, „За нас това е отличен шанс да сверим часовниците. Разбира се, че отиваме в Стара Загора да спечелим. Не отписваме нито един мач“, добави той.

На подобно мнение беше и капитанът Богомил Дяков. „Берое е сред възможно най-тежките съперници в България. Разполагат с класни футболисти. Естествено, че това не ни притеснява, а напротив - амбицира. Отиваме да победим в Стара Загора“, сподели защитникът и лаконично коментира настроението ден след загубата в Ловеч: „Вдигаме главите, бързо ще го покажем на терена“, написаха от ЦСКА 1948 на официалния си сайт.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти