Конте: Болно ми е, защото не заслужавахме да загубим

Конте: Болно ми е, защото не заслужавахме да загубим

Интер остана без победа и след втория кръг от груповата фаза в Шампионската лига. “Нерадзурите” се представиха силно срещу Барселона на “Камп Ноу”, но в крайна сметка отстъпиха с 1:2, а старши треньорът Антонио Конте не скри разочарованието си.

“В големи периоди от мача създадохме много сериозни проблеми на велик клуб като Барса. Може би част от фуболистите се поумориха през второто полувреме, но това е обяснимо предвид тежкия ритъм, в който играем от началото на сезона”, сподели Конте.

“Въпреки всичко, съм убеден, че не заслужавахме да загубим. Болно ми е, че допуснахме поражение, но ще се опитаме да намерим позитиви и от този мач”, продължи наставникът на “нерадзурите”.

“Разликата в притежанието на топката не беше проблем, просто ние играхме по-директен футбол. Опитахме се да действаме на висока скорост, което затрудни съперника. Един силен отбор никога не се прибира щастлив у дома след загуба, независимо от добрата игра. Имаме една точка от два мача, но трябва да продължим да работим и да не се отказваме от пътя, по който сме тръгнали”, добави Конте.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти