Управата на Етър привиква Кирилов

Управата на Етър привиква Кирилов

Извънредното заседание на Управителния съвет на Етър ще се проведе утре, твърди "Тема Спорт". То е по инициатива на силния човек Александър Нанков. Той иска да се обсъди кризата в резултатите в последно време. "Болярите" нямат успех като гости близо 10 мача, а в последните си 2 срещи паднаха с 1:2 от втородивизионния Ботев (Гълъбово) за Купата на България и от Арда за първенство.

На сбирката на УС утре е привикан и треньорът Росен Кирилов, който ще коментира ситуацията. Наставникът заяви пред медиите, че причина за последните две загуби са многото кадрови проблеми, които върхлетяха Етър. Точно една дузина играчи не бяха на разположение на Кирилов срещу Арда. А най-голямата липса беше тази на голмайстора на първенството Даниел Младенов.

Самият Кирилов призна, че Етър е зависим от Младенов, а също и от нападателя/офанзивен халф Флорент Боджадж, който също е контузен.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти