Естествено е след 3:0 човек да се отпусне, оправда се Салах

Естествено е след 3:0 човек да се отпусне, оправда се Салах

Критикуваният в последно време Мохамед Салах се представи на високо ниво и реализира два от головете, с които Ливърпул надви Ред Бул (Залцбург) с 4:3 в Шампионската лига във вторник. Носителят на трофея обаче беше на крачка от издънка, тъй като водеше с 3:0, но след това остави съперника да изравни.

“След като дръпнахме напред с 3:0, трябваше да реализираме още, но това не е толкова лесно, тъй като някак си естествено човек се отпуска. Явно решихме, че сме си гарантирали победата и загубихме концентрацията. И все пак спечелихме и затова съм доволен”, заяви Салах след двубоя на “Анфийлд”.

“След като стана 3:3, наистина беше тежко за нас. Но най-важното е, че всичко завърши добре и постигнахме целта си. Много сме доволни, че Андрю Робъртсън вкара, защото той винаги се раздава максимално и сега получи награда за усилията си, което много ни радва", добави нападателят на мърсисайдци.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти