Еспаньол се очерта като първи преследвач на Лудогорец (видео)

Еспаньол се очерта като първи преследвач на Лудогорец (видео)
Отборът на Еспаньол надви като гост с 2:0 ЦСКА (Москва) в среща от група Н на Лига Европа. Голове на Ву Лей (64) и Кампусано (95) донесоха успеха за тима на Давид Гайего. Победата качи Еспаньол на втората позиция с четири точки, с две по-малко от българския Лудогорец.

В първия четвърт час руският тим доминираше с владение на топката от 67%. В 12-ата минута Влашич шутира към сглобката и накара Диего Лопес да се разтегне и да парира. В 44-ата Сигурдсон стреля с глава, но стражът на “папагалчетата” отново бдеше и спаси.
След почивката барселонци заиграха по-агресивно в нападение. В 52-ата Кампусано изскочи сам срещу Игор Акинфеев след чудесно подаване на Матиас Варгас. В 64-ата гостите от Пиренеите откриха резултата. Варгас изведе Ву Лей, който надбяга своя пазач и реализира с удар от 17 метра - 0:1. В 95-ата минута Кампусано вкара втори гол за Еспаньол за крайното 0:2, след като защитник на домакините сгреши при опит за връщане на вратаря.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти