Радост за Лацио след обрат срещу Рен (видео)

Радост за Лацио след обрат срещу Рен (видео)

Отборът на Лацио постигна първата си победа в група “Е” в Лига Европа. Това се случи доста трудно след обрат в домакинството на Рен от втория кръг. Гостите първи откриха резултата чрез Жереми Морел в 55-ата минута, но домакиние успяха да обърнат нещата в своя полза след точни изстрели на Сергей Милинкович-Савич в 64-ата и Чиро Имобиле в 75-ата минута.

През първото полувреме двата тима е успяха да си отбележат, но втората част бе доста по-вълнуваща. В 55-ата минута след центриране от фаул Морел се извиси и с глава даде преднина на Рен.

Лацио обаче реагира бързо и в 64-ата минута изравни. Домакините организираха многоходова атака, Луис Алберто подаде за Милинкович-Савич около точката на дузпата и сърбинът от движение стреля във вратата за 1:1.

В 75-ата минута се стигна и до пълен обрат. Този път Милинкович-Савич центрира отдясно и Имобиле с глава оформи крайното 2:1.

С този успех Лацио вече има 3 точки в актива си и излезе на 3-ото място в групата. Рен пък падна на дъното на таблицата с 1 спечелена точка до момента.

МИНУТА ПО МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ



Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти