Сампдория преговаря с Андреа Бертолачи

Сампдория преговаря с Андреа Бертолачи

Сампдория опитва да привлече в редиците си бившия халф на Милан Андреа Бертолачи. 28-годишният футболист в момента е свободен агент, след като договорът му с “росонерите” изтече през юли и не бе подновен. Той има сериозен опит с над 200 мача в Серия “А” и “Моряците” вярват, че може да им бъде от полза.

Сампдория започна ужасяващо новия сезон и записа пет загуби в първите си шест мача в първенството. Това е и една от причините клубът да продължава да търси нови попълнения, с които да промени нещо в представянето си и да се върне в правия път.


Ако Бертолачи приеме предложението на генуезци, той може веднага да бъде картотекиран, защото пристига като свободен агент. Той вече е работил с треньора Еузебио Ди Франческо в Лече през сезон 2011-12.

Привличането на халфа обаче може и да не се хареса особено на феновете на Самп. Причината е, че в кариерата си Бертолачи на два пъти игра за местния враг Дженоа от 2012 до 2015 година и след това от 2017 до 2018 г.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти