Джампаоло ще разчита на опитните бойци да спасят кожата му

Джампаоло ще разчита на опитните бойци да спасят кожата му

Треньорът на Милан Марко Джампаоло ще разчита на опитните бойци в отбора да спасят кожата му. Наставникът е заплашен с уволнение след неубедителните игри на тима от началото на сезона. “Росонерите” имат едва 2 победи и 4 загуби на сметката си в Серия “А” до момента. последните слухове твърдят, че нов провал срещу Дженоа ще коства главата на специалиста.

Джампаоло ще трябва задължително да постигне победа в този мач, а по възможност тя трябва да бъде и с добра игра от отбора. Поради тази причина се очаква специалистът да направи някои промени в стартовия състав за този мач и да върне на терена някои от по-опитните бойци в отбора.


Лукас Билия се очаква да замени в средата на терена неубедителния до момента Исмаел Бенасер. Това обаче няма да е единствената рокада. Много е вероятно в състава да се завърнат Фабио Борини и Рикардо Родригес, който да заменят Тео Ернандес и Франк Кеси.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички