Дербито между Интер и Ювентус пряко по MAX Sport 3 в неделя вечер

Дербито между Интер и Ювентус пряко по MAX Sport 3 в неделя вечер

Голямото дерби на Италия между Интер и Ювентус е гвоздеят в уикенд програмата на спортните канали на А1. Издание №236 на Derby d'Italia носи и допълнителен заряд, тъй като към момента двата тима заемат първите две места в класирането. След 6 кръга „нерадзурите” от Милано имат пълен актив от 18 точки, докато „старата госпожа” е с две по-малко. Възпитаниците на Антонио Конте ще преследват първи успех срещу торинския клуб от септември 2016 г., когато, отново като домакини, надделяха с 2:1. Дербито ще може да се проследи пряко в неделя вечер от 21:45 часа по MAX Sport 3.

Осмият кръг на испанската Ла Лига ще предложи на феновете два сблъсъка между представители на топ 6 във временното класиране. В събота от 17:00 часа първият във временното класиране Реал Мадрид е домакин на сензацията Гранада. Андалусийците са на втора позиция в таблицата, като изостават само на една точка от Кралския клуб. Двубоят ще се излъчи пряко в ефира на MAX Sport 4.

В неделя вечер от 22:00 часа и отново по MAX Sport 4 Барселона е домакин на Севиля. След колебливото начало на сезона в Ла Лига, Лионел Меси и компания показаха, че намират правилния ритъм, след като през седмицата успяха да обърнат Интер до 2:1 в дербито на Шампионската лига.

Освен футболните емоции, уикенд програмата на спортните канали на А1 ще предложи на феновете и атрактивни сблъсъци от UFC и поредния старт от MotoGP.

Големият мач на UFC 243, който ще се проведе пред над 50 000 зрители на стадиона в Мелбърн, Австралия, ще противопостави Робърт Уитъкър и Израел Адесаня в обединителен мач за титлата в средна категория. Галавечерта е с начален час 5:00 в неделната сутрин и ще се излъчи пряко по MAX Sport 2.

В неделя от 9:25 часа MAX Sport 1 ще излъчи пряко старта за Голямата награда на Тайланд в MotoGP. При победа в състезанието водачът в класирането в MotoGP Марк Маркес ще си осигури и на теория 6-а титла в Кралския клас четири старта преди края на сезона.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти