Бонучи: Конте е изградил страхотен отбор

Бонучи: Конте е изградил страхотен отбор

Защитникът на Ювентус Леонардо Бонучи сподели своето мнение за предстоящото дерби срещу Интер. Големите врагове в Серия “А” се изправят един срещу друг в неделя вечер на “Джузепе Меаца”. Бранителят похвали треньора на съперника Антонио Конте за работата, която свърши до момента начело на “нерадзурите”.

“В тези мачове винаги е трудно да се каже кой е фаворитът. те започнаха сезона силно, което можеше да се очаква след идването на Конте. Той е изградил страхотен отбор. Що се отнася до нас, ние ще отидем в Милано и ще дадем всичко от себе си. Само така ще се приближим до желания резултат. Убеден съм, че ще видите страхотен Юве”, заяви Бонучи.


Това ще бъде първи двубой на Конте срещу бившия му клуб. Именно той постави основите на доминацията на “бианконерите” в Серия “А” в последните осем сезона. Под негово ръководство торинци спечелиха три титли на Италия през 2012, 2013 и 2014 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти