Рубин с първа победа от 6 мача (видео)

Рубин с първа победа от 6 мача (видео)

Рубин прекъсна негативната си серия от резултати в руската Премиер лига с важна победа срещу Тамбов. Казанци спечелиха с 2:1 и вече са 11-и в подреждането с актив от 14 точки, докато техният съперник, който е новак в елита, остава на дъното с едва 8 точки.

Рубин откри в 27-ата минута с точен изстрел на Иван Коновалов. Халфът центрира от статично положение, но топката се завъртя по такъв начин, че заблуди всички и влетя във вратата на гостите. Само пет минути по-късно Зурико Давиташвили покачи на 2:0 след бърза размяна на пасове и прецизен удар, който не остави шансове на Гиорги Шелия.
В 54-ата минута Тамбов върна един гол. Негов автор стана Георгий Мелкадзе. Нападателят, който играе за "вълците" под наем от Спартак (Москва), се разписа след подаване на Максим Осипенко.

В оставащото време гостите хвърлиха много сили в атака и се опитаха да се доберат до равенството, но Рубин удържа така важната победа.

МИНУТА ПО МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти