Загубите в ШЛ не смутиха Леверкузен и Лайпциг (видео)

Загубите в ШЛ не смутиха Леверкузен и Лайпциг (видео)
Байер (Леверкузен) и РБ (Лайпциг) загърбиха разочарованията от Шампионската лига през седмицата с атрактивен двубой от седмия кръг на Бундеслигата, завършил 1:1. По този начин и двата тима се разминаха с възможността да излязат начело в класирането, след като Байерн (Мюнхен) и Борусия (Дортмунд).



Лайпциг започна по-добре визитата си и в началните минути Тимо Вернер и Матеус Куня пропуснаха в ситуации сами срещу вратаря. След половин час пък Куня стреля в гредата.

След това Леверкузен изравни играта и даже поведе в резултата. В 66-ата минута точен беше Кевин Фоланд след подаване на Чарлес Арангис. За германеца това е 21-ви гол през календарната година, който той или реализира, или за който асистира. Само Роберт Левандовски е пред него по този показател с 24.

Разенбалшпорт обаче успя да изравни в 78-ата минута. Тогава привлеченият от Пари Сен Жермен Кристофер Нкунку показа техника и порази мрежата на Лукас Храдецки за крайното 1:1.


Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти