Людмил Киров: Имаше само един отбор на терена, отказахме мач с Клуж

Наставникът на Дунав Людмил Киров остана много доволен след победата с 2:0 над Арда (Кърджали) в Пловдив. Специалистът разкри, че "драконите" няма да има проверка по време на паузата за националните отбори.

"Доста трудна победа, поздравявам моите футболисти. Знаехме силните и слабите страни на Арда. Моите футболисти изпълниха перфектно тактическите указания, имаше само един отбор и това беше Дунав Русе. Отзад трудно допускаме, напред всеки мач вкарваме, казах им го и преди мача. 2:0 мисля, че е достатъчно, това са три точки. Когато стана 2:0, гледахме отзад да не допуснем гол. Достатъчно беше. Определено вкъщи играем по-добре. Тази победата ни дава допълнително самочувствие, то ще им дойде на момчетата и ще сме готови за следващата среща. Идва пауза, надявам се, че контузените ще се оправят. Няма да имаме контрола, отказахме гостуване на Клуж, предпочетох да запазя футболистите за Етър", каза Киров на "Лаута", където се игра срещата.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти