Солскяер: За щастие дойде паузата за националните отбори

Солскяер: За щастие дойде паузата за националните отбори
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер преживява тежки времена начело на "червените дяволи". Норвежецът, който беше привлечен като временен мениджър и с резултатите си заслужи постоянен ангажимент, нямаше повод за радост в последния кръг на Премиър лийг, след като Манчестър Юнайтед отстъпи с 0:1 пред Нюкасъл.
"Много сме разочаровани. Отсъстват няколко ключови играчи, но това не е оправдание. В момента се намираме на позиция, която е непривична за нас. На някои играчи не им достига хладнокръвие, не създадохме достатъчно положения, за да стигнем до победа. Как ще излезем от кризата? Това е въпрос за един милион долара! За щастие сега идва паузата за националните отбори и ще имаме време да анализираме какво се случи в първите осем мача. Надявам се също така контузените да се възстановят през това време", коментира Солскяер.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти