Трогателно писмо от малък баскетболист до Владо Цеков, близо 2000 лева събра турнирът на Спортни таланти

Трогателно писмо от малък баскетболист до Владо Цеков, близо 2000 лева събра турнирът на Спортни таланти

Близо 2000 лева в помощ на Владимир Цеков дариха зрители и отбори по време на турнира за юноши U19 на Спортни таланти през уикенда в зала "Триадица". Точната сума за двата дни е 1964 лева, като играчи и треньори от всички отбори - участници също се включиха. Към тези събрани средства малко по-рано 1600 лева добави и клубът Спортни таланти, съвместно с отбора им от аматьорската лига. В кутията за дарения бе пуснато и специално писмо за Владо Цеков от малък 9-годишен баскетболист на Спортни таланти, който сам бе дарил над 300 лева.

Ето и трогателният текст:

"Здравей. Аз съм на 9 г. и тренирам баскетбол от 4 г. в Спортни таланти. Освен на техники, тренерите ни учат да бъдем добри и да си помагаме, и че ако сме единни, винаги можем да победим. Изпращам ти всичките пари, които съм събрал и се надявам да помогна. Нека победим заедно. Пожелавам бързо възстановяване и много скоро да ви видим в залата. Л.У. (323, 24 лева)".

Благотворителната кампания за набиране на средства за председателя на Съдийската комисия Владимир Цеков продължава. На 2 юли 2019 г., ден преди да навърши 50 години, той претърпя тежък инцидент с мотор, в резултат на което е парализиран от гърдите надолу. Благодарим на всички хора, които откликнаха на призива ни и дариха средства за лечението на Владимир Цеков. Според прогнозите на специалисти има шанс за пълно възстановяване, но процесът за това ще е дълъг, като ще се наложат и допълнителни операции на гръбначния стълб. Необходимата сума обаче е непосилна за семейството му.

Oбръщаме се с молба към всички вас, негови приятели, познати и спортни деятели, да покажем съпричастност и да помогнем Владо отново да бъде здрав. Вярваме, че той ще се изправи на крака! Всеки, който желае да дари средства, може да го направи на банкова сметка в лева:

IBAN: BG74 UNCR 7000 1523 6319 61

BIC (SWIFT) код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF

Титуляр: Владимир Цеков

PayPal: vlado.tsekov@abv.bg

BGBasket.com

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти