Гари Невил: Бордът отговаря за грешните решения на ръководно ниво

Гари Невил: Бордът отговаря за грешните решения на ръководно ниво
Слабите изяви на Манчестър Юнайтед са резултат от лошото планиране от страна на клубното ръководство, а клубният мениджър Оле Гунар Солскяер трябва да получи пари и време, за да вдигне отбора до необходимото ниво, заяви бившият защитник на "червените дяволи" Гари Невил.
Юнайтед беше доминиращата сила в английския футбол до лятото на 2013 година, когато Алекс Фъргюсън прекрати мениджърската си кариера на "Олд Трафорд". През настоящия сезон тимът от Манчестър направи най-слабия си старт във Висшата лига, падайки до 12-то място във временното класиране. В неделя "червените дяволи" загубиха с 0:1 като гости срещу Нюкасъл.
"Юнайтед получават резултатите след взетите грешни решения от страна на ръководството. Бордът отговаря за лошата селекция и избор на мениджъри, за тяхната работа и последвала смяна, както и за цялостното слабо управление. Ако всеки две години променяте клубната политика, инвестирайки по 250 милиона лири, нормално е да имате големи проблеми. Солскяер има нуждата да получи възможност да похарчи парите, които бяха похарчени преди него. Ако Юнайтед действа умно в следващите три-четири трансферни периода, ще има шанс да постигне нещо. Ако не се справи с това, нещата ще свършат зле. Тези проблеми не могат да бъдат разрешени лесно и веднага. Това би се случило бавно и методично. Надявам се лошите резултати да не извадят младия и обещаващ отбор от правилния път", заяви 44-годишният Гари Невил пред "Скай Спортс".

Бившият английски национал Невил носи екипа на Манчестър Юнайтед между 1992 и 2011 година.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички