Спалети се отдалечава от Милан, появи се нов кандидат

Спалети се отдалечава от Милан, появи се нов кандидат
Все по-малка изглежда вероятността бившият треньор на Интер Лучано Спалети да застане начело на градския съперник Милан.
Причината е финансова, твърди популярният журналист Джанлука ди Марцио. Става въпрос за 5 милиона евро, които Спалети иска от Интер като неустойка за предсрочното прекратяване на договора. Спалети беше заменен през лятото от Антонио Конте, но все още е не е прекратил взаимоотношения с Интер, като договорът му изтича след 2 сезона.
Спалети е уточнил детайлите по договора си с Милан, но държи да получи заплатата си от Интер поне за един от оставащите два сезона или 5 милиона евро. От Интер са склонни да платят 1,5 милиона. Докато текат пазарлъците между двете страни в пространството се завъртя ново име за нов треньор на закъсалия Милан, който след седмия кръг е на 13-а позиция с четири загуби на своята сметка и отризателна голова разлика.
Това е Стефано Пиоли, който беше уволнен през миналия сезон заради слаби резултати от Фиорентина. Той беше начело на Интер през сезон 2016/2017 година.
Спрягат се и имената на специалисти като Клаудио Раниери, Руди Гарсия и дори се говори за завръщането на Дженаро Гатузо, но бившият треньор на "росонерите" е в конфликт с членове на ръководството на Милан и кандидатурата му изглежда най-малко вероятна.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички