Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1 /почивка/

Тухел сравни отпадането от Манчестър Юнайтед с автомобилна катастрофа

Тухел сравни отпадането от Манчестър Юнайтед с автомобилна катастрофа

Треньорът на Пари Сен Жермен Томас Тухел вече може да говори без емоции за отпадането от Манчестър Юнайтед в 1/16-финалите на Шампионската лига през миналия сезон. Парижани шокираха футболния свят, след като пропиляха аванса си от два чисти гола на "Олд Трафорд" и отстъпиха в реванша с 1:3.

"Три дни стоях затворен в много тъмна стая. Такова нещо не лбях преживявал. Знам колко много работихме, за да стигнем до това ниво и накрая всичко рухна. Победихме Ливърпул, нанесохме първа домакинска загуба на Цървена звезда от три години или нещо от сорта. След това станахме първия френски отбор с победа като гост над Манчестър Юнайтед. Всичко беше прекрасно и изведнъж - провал. Беше като да си преминал на зелен светофар и да са те блъснали. Къде сбъркахме, какво не догледахме? Усщах атмосферата преди мача. Усещането в Париж беше много позитивно. Дори и съучениците на дъщеря ми бяха положително настроени, че този път нещата ще се получат. След загубата всички сякаш въздъхнаха "Нищо не се е променило, всичко си е постарому".

Тази загуба имаше и голямо отражение на играчите. Натрупаха се травми, настроението в съблекалнята се вложи, натискът отвън се засили, започнаха крити. Футболистите нямаха вътрешни сили да се справят с това. Не четях нищо от това, което пишеха за нас, защото кой знае повече за отбора от нас самите?", споделя Тухел.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти