Де Лихт: След мача с Атлетико си казах, че това не съм аз

Новото многомилионно попълнение на Ювентус Матайс де Лихт осъзнава, че пътят за утвърждаване в големия футбол е труден и дълъг. През изминалото лято “бианконерите” платиха на Аякс 75 млн. евро. Младият холандски защитник дебютира в Серия “А”, подарявайки два от головете на Наполи. Торинци все пак измъкнаха успеха с 4:3.

“След мача с Атлетико в Шампионската лига си казах, че това не съм аз. След това започнах да играя с повече увереност и мисля, че тръгнах нагоре”, заяви 20-годишният централен бранител в интервю за Fox Sports. “Да, покупката ми беше голяма сделка и не исках да допускам грешки. Не трябва обаче да се разсъждава така. Никога не съм играел с такова мислене”, довери той.
“Дербито на Италия (с Интер) беше яростна борба, много интензивна и изискваща. От ъгъла, който гледах, не се вижда дали играя с ръка. Не почувствах топката върху ръката си. Затова помолих ВАР, за да се провери достоверността. Съдията обаче реши друго”, каза още Де Лихт.
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички