Тифозите на Милан настръхнаха срещу Пиоли

Тифозите на Милан настръхнаха срещу Пиоли

Тифозите на Милан не са никак доволни от новината, която циркулира в последните часове в медиите на Апенините. След като Марко Джампаоло бе уволнен, на негово място се очаква всеки момент да бъде назначен Стефано Пиоли.

Първоначално се смяташе, че начело на тима ще застане Лучано Спалети, но впоследствие се появи нов фаворит за поста в лицето на Стефано Пиоли. Твърди се, че шефовете са избрали него заради по-ниските му финансови претенции. Той е поискал заплата в размер на 1,5 милиона евро на сезон, докато Спалети е искал 4 милиона евро.

Пиоли преди време водеше големия враг Интер, но това не е всичко. Той сам е споделял в медиите, че е фен на "нерадзурите" от малък, както и цялото му семейство. Именно това е и основната причина феновете на Милан да са бесни от предстоящото му назначение начело на отбора.

Интересното е, че преди дни и доскорошният наставник на Милан Марко Джампаоло също призна, че е привърженик на Интер.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти