Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Цветан Соколов подсили ВК Люлин

Цветан Соколов подсили ВК Люлин

Един от най-добрите български волейболисти Цветан Соколов подсили ВК Люлин за един дek. Това стана непосредствено преди заминаването на Цецо за Казан, където ще се присъедини към руския гранд Зенит.

View this post on Instagram

Най-добрият ни български волейболст в момента - Цветан Соколов, ден преди да замине за Русия където ще се присъедини към отбора на Зенит Казан, дойде в Люлин да поздрави и да пожелае успех на момчетата от ВК "Люлин", като им представи и своя нов бранд - 2o7o10v, от който ще има специална линия за волейболисти. Основната идея на срещата беше за напред да бъдат организирани съвместно социални и благотворителни инициативи! Момчета си направиха снимки за спомен със звездата на националния ни отбор и му пожелаха да продължава да представя България по същия успешен начин. #2o7o10v #brand #sokolov #trademark #friends #volleyball #tsvetansokolov #liulinvolley #season2019/2020

A post shared by Волейболен Клуб Люлин (@lulinvolley) on Oct 8, 2019 at 10:51pm PDT

Соколов дойде в Люлин, за да поздрави и да пожелае успех на момчетата от ВК Люлин, като им представи и своя нов бранд - 2o7o10v, от който ще има специална линия за волейболисти. Основната идея на срещата беше за напред да бъдат организирани съвместно социални и благотворителни инициативи!

Момчета си направиха снимки за спомен със звездата на националния ни отбор и му пожелаха да продължава да представя България по същия успешен начин.

Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички