Гледай на живо

Контролна среща: България (U16) - Вестфалия (U16) 0:1

Съпругите на Рууни и Варди в жестока "Инстаграм" война

Съпругите на Рууни и Варди в жестока "Инстаграм" война

На футболния терен нещата често стават горещи в оспорваните мачове, но ситуацията на трибуните е не по-малко интересна. И този път не говорим за сблъсък на агитки, а за открита война във... ВИП сектора, където са настанени съпругите на играчите. Героини в разгарящия се скандал са жената на Уейн Рууни - Колийн и съпругата на Джейми Варди - Ребека.

Накратко казано госпожа Рууни обвини своята доскорошна приятелка, че е разпространявала информации за нейното семейство пред британски таблоиди.

Колийн изненадващо публикува в социалните мрежи разкритие, че е намерила предателя, който е търсила от няколко месеца. Въпросният човек е бил агент на изданието "Сън" и е бил последовател на личния профил на госпожа Рууни, който е заключен и само нейни близки хора могат да виждат информацията в него.

"След дълго чудене кой може да е се появиха някои подозрения. За да го докажа ми хрумна една идея. Блокирах всички, които виждат профила ми, освен един потребител. В последните 5 месеца публикувам неверни истории, които впоследствие се появявяваха в "Сън". Като опита за избор на пол на следващото ми дете в Мексико, завръщането ми в телевизията, наводнението на мазето в новия ми дом. Пазех го в тайна и не правех никакви коментари, дори когато те се появиха в изданието. Сега знам кой ги е пуснал. Имам снимки от тези истории, като се вижда, че само един човек ги е видял. Това e акаунтът на... Ребека Варди", пише Рууни.

Не закъсня и отговор от обвинената в предателство госпожа Варди. Тя пише, че е разочарована от подхода на Колийн и отрича всичките обвинения.

"Ако ми беше казала, щях да си сменя паролата. В последните години няколко човека имаха достъп до профила ми. Преди седмица разбрах, че следвам хора, които не познавам и не съм последвала лично. Не е смешно, но не ми трябват пари, за да продавам твоите истории. Харесват те, Колийн и съм разстроена, че избираш да ме атакуваш така, особено след като съм напреднала бременност", пише Ребека.

Скандалът между двете развълнува футболните привърженици на Острова, които не крият, че очакват следващ "епизод" от сагата между съпругите на играчите.

"Сега трябва да направим документален филм за това, нали?!", пишат от "Нетфликс".

"Това ще е забавно. Как ще отговориш, Ребека Варди?", пита потребител на "Туитър".

btvnovinite.bg
Последвайте каналите ни в:

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти