Мюлер: Прекалено съм амбициозен, за да бъда резерва

Мюлер: Прекалено съм амбициозен, за да бъда резерва

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Томас Мюлер коментира ситуацията си в отбора. В последните няколко мача той е със статут на резерва, което породи спекулации в местната преса, че иска да напусне клуба през зимата.

“Абсолютно не съм доволен от ситуацията. Аз съм едва на 30 години, във форма и гладен за успехи с клуба, но също и за индивидуални такива. Напълно съм убеден, че мога да помагам на тима на терена. Един треньор трябва да взима трудни решения преди всеки мач. Въпреки това, тенденцията в последните пет мача не ме прави щастлив. Ако треньорският щаб ме вижда единствено в ролята на резерва в бъдеще, трябва да го обмисля. Просто съм прекалено амбициозен за това.

Дали съм очаквал подобно развитие на нещата? Не, не и за мен. След като играх успешно на позицията на номер 10 през пролетта и спечелихме дубъл чрез страхотно наваксване, не очаквах това развитие. Медиите силно спекулират през последните няколко дни. Няма да взема участие в това. Сега е моментът да върна фокуса си върху футбола, за да направя следващите няколко седмици с Байерн успешни. Ще продължа да давам всичко от себе си в тренировките и мачовете. Няма какво повече да кажа”, заяви Мюлер пред “Кикер”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти