Венгер: Байерн манипулираше Гнабри да напусне Арсенал

Венгер: Байерн манипулираше Гнабри да напусне Арсенал

Бившият мениджър на Арсенал Арсен Венгер обвини Байерн (Мюнхен), че е манипулирал Серж Гнабри да напусне Арсенал, за да се присъедини към Вердер (Бремен) и да си осигури след това трансфер в баварския тим. Германският национал премина от лондонския в бременския тим през 2016-а, а година по-късно подписа именно с Байерн.

“Дълго време се опитвахме да удължим договора му и мисля, че Байерн го манипулираше задкулисно, че ако отиде в Бремен, след това ще се присъедини към Байерн. Той винаги е бил талантливо момче, на което в някои моменти му липсваше увереност. Ние обаче винаги си мислехме, че имаме играч, който ще постигне много неща. Той се върна от много лош наем в Уест Бромич, където самочувствието му беше унищожено. Опитах се да го вдигна наново, тъй като вярвах в него. Кариерата на топ ниво е постоянство. Ако погледнете играчите, които доминират нашия спорт, това са тези с огромно постоянство и точно там е въпросът. Може ли той да поддържа качеството на представянето си такова, каквото показа срещу Тотнъм (когато вкара 4 гола - б.р.)?”, заяви Венгер пред beINSPORTS.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти