Гледай на живо

Септември (София) (U16) - ЦСКА-София (U16)

Новата звезда на Бундестима подобри рекорд на Клозе и изравни постижение на Йозил

Новата звезда на Бундестима подобри рекорд на Клозе и изравни постижение на Йозил

И срещу Аржентина Серж Гнабри не пропусна да демонстрира отличната си форма. Германският национал отбеляза един от головете при равенството 2:2 в Дортмунд и по този начин стана първият футболист на Бундестима, който се разписва в 4 поредни мача. 24-годишният нападател наказа последователно Естония, Холандия и Северна Ирландия, а днес откри резултата срещу “гаучосите”. За последно голове в 4 поредни мача за Германия вкара Месут Йозил през 2012 година.

В същото време Гнабри подобри рекорда на легендата Мирослав Клозе и стана футболистът, който най-бързо стигна до 10 гола с националния екип. Клозе достигна кота 10 след 13 мача за маншафта, а Гнабри успя да стори същото в 11-ия си мач.

Постиженията на Гнабри не свършват дотук. За календарната 2019 година той е играчът с най-много попадения за националния отбор - 6. Пет от тях са в квалификациите за Евро 2020.

От началото на сезона острието на Байерн (Мюнхен) е неудържим и на клубно ниво. В Бундеслигата той има 1 гол, но в Шампионската лига вече вкара 4 пъти в 2 мача.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти