Моуриньо каза “не” на Лион, има друга амбиция

Моуриньо каза “не” на Лион, има друга амбиция

Жозе Моуриньо е получил предложение да застане начело на Лион, но е отхвърлил офертата, разкри RMC Sport. Португалецът е благодарил на ръководството на френския клуб, защото целта му е отново да работи в Англия. За последно той беше начело на Манчестър Юнайтед, но “червените дяволи” го уволниха през декември 2018 година.

Лион тъси нов треньор на мястото на уволнения Силвиньо. Под ръководството на бразилеца “хлапетата” спечелиха само два от първите си 9 мача в Лига 1 и заемат непривичното за тима 14-о място в класирането.

Фаворит за поста към днешна дата е Лоран Блан. В следващите дни предстои среща между него и президента на Лион Жан-Мишел Олас.

Колкото до Моуриньо, на Острова се заговори, че той е вариант за нов мениджър на Тотнъм, в случай, че “шпорите” се разделят с Маурисио Почетино. Аржентинецът има договор до 2023 година, но през настоящия сезон отборът се представя значително под очакванията.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти