Балъков: Виждам развитие в отбора! Знаете каква е нашата цел (видео)

Селекционерът на България Красимир Балъков даде пресконференция преди битката на тима срещу Черна гора от група "А" на квалификациите за Евро 2020. Опитният специалист заяви, че вижда развитие в отбора.

"Не е добре, когато имам толкова проблеми в отбора. В Черна гора също има проблеми. В националния отбор е така. Трябва да се вземат решения в последния момент. Георги Костадинов е готов за мачовете. На 99% съм готов със състава за мача. Запознат съм с противника, както и те с нас. Знаем качествата на футболистите на Черна гора. Имат силни играчи, които играят в добри отбори. Ние обаче ще се опитаме да излезем победители в този мач. Всички отбори в тази група са с изравнени възможности. Виждам позитивно развитие в отбора. Знаете каква е нашата цел. Нашата цел е през март. Там трябва да се съсредоточим. Тези мачове са за чест. Всеки мач обаче ние играем за победа", заяви треньорът на "лъвовете".

"В Черна гора има двама нападатели, които са изключително качествени. Имат опитни футболисти в средата на терена. Савич също е много класен футболист. Няма да е лесно, но ние имаме нашите силни страни. Отборът разбира нашата философия. Надявам се да покажем добро лице, добър синхрон. Разчитаме на колектива", добави още Красимир Балъков.

Последвайте каналите ни в:

Още от Национални отбори

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти