Раниери се разбра със Сампдория

Раниери се разбра със Сампдория

Клаудио Раниери се е съгласил да застана начело на Сампдория, твърдят италианските медии. Снощи опитният специалист е имал среща с ръководството на клуба, след която е станало ясно, че двете страни са близо до споразумение. Ако договорът стане факт, Раниери ще получава годишна заплата от 1 млн. евро, а в контракта ще са включени и различни бонуси.

67-годишният специалист не беше първи избор за поста, но Силвио Пиоли и Дженаро Гатузо отхвърлиха офертите на Самп, а кандидатурите на Джузепе Якини и Джани Де Биази отпаднаха от списъка на президента Масимо Фереро.

Любопитното е, че Раниери може да за втори път да наследи Еузебио Ди Франческо, след като през март застана след неговото уволнение начело на Рома.

Сампдория се намира на дъното в Серия “А”. Тимът загуби шест от първите си 7 мача и това доведе до освобождаването на Ди Франческо.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти