Манчестър Юн избърза с уволнението на Моуриньо, смята Фелайни

Манчестър Юн избърза с уволнението на Моуриньо, смята Фелайни

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Маруан Фелайни заяви, че клубът е прибързал с уволнението на мениджъра Жозе Моуриньо. Португалецът се раздели с клуба през декември 2018 година след 2,5 години начело на "червените дяволи", а самият Фелайни напусна малко след пристигането на новия мениджър Оле Гунар Солскяер.

"Манчестър Юнайтед имаше един от най-добрите мениджъри в лицето на Моуриньо и искаше да гради отбор около него, но го уволни. Трудно е да постигнеш нещо за толкова кратко време, каквото имаше той. Не знам какво ще бъде бъдещето на Солскяер, но мениджърът трябва да получи време, за да започне да печели", каза Фелайни.


"Моуриньо направи невероятен първи сезон в Манчестър. Да, имаше трудности през втория, но той правеше всичко по силите си, за да печели клубът. Според той бе уволнен преждевременно. С Мойс и Ван Гаал ръководството постъпи по същия начин - вярваше им, но не им даде време, тъй като искаше моментални резултати", допълни още белгийският национал.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички