Гледай на живо

"Синя звездна класация", ОСК "Левски" награждава най-добрите си спортисти

Гриша Ганчев се среща с феновете във вторник от 18,00 часа

Гриша Ганчев се среща с феновете във вторник от 18,00 часа

Срещата между собственика на ЦСКА-София Гриша Ганчев и 20-ина привърженици от основните фракции ще се проведе утре, 15 октомври, от 18,00 часа, информира “Тема Спорт”.

Сбирката ще е в офиса на Ганчев и на нея ще се дискутират редица наболели въпроси. Сред тях е слабото представяне на отбора и треньорската криза. Ще се засегне и темата с гравния мениджър Стойчо Стоилов, който стана обект на доста критики от страна на феновете в последно време. “Сектор Г” дори поиска оставката му с декларация. Впоследствие Стоилов имаше среща с голяма група привърженици и страстите поутихнаха.
Феновете и Ганчев ще дискутират и ситуацията около изграждането на новия стадион. На този етап се изчаква правителството да гласува създаването на съвместното дружество за “Армията” и Панчарево между клуба и държавата.
Почетният президент на ЦСКА-София Димитър Пенев не е много в течение по този важен въпрос.

“Да си кротуваме засега и да видим. Говореше се, че ще стане тази седмица, после онази…Деликатна тема е. А дано и с емблемата вече всичко да свърши и да я оставим тази тема в миналото”, казва Пената в интервю за “Тема Спорт”.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти