Люка Ернандес разказа за най-големия си проблем в Германия

Люка Ернандес разказа за най-големия си проблем в Германия

Новият защитник на Байерн (Мюнхен) Люка Ернандес призна, че все още не може да привикне към хранителния режим в клуба. Световният шампион идва от Атлетико Мадрид, след като баварците активираха откупната му клауза от 80 млн. евро.

“Най-трудно ми е с часовете на хранене - сподели Ернандес пред France Football. - Не съм свикнал да обядвам толкова рано. В Испания го правим в 14:30 - 15:00 часа. Същото важи и за вечерята. Когато сме на лагер, се храним в 19:00 часа. След това в 23:00 часа вече умирам от глад. Обсъдих това с кондиционния треньора и се разбрахме да хапвам нещо малко в 19:00 часа, а след това в 22:30 часа той ми носи същинската вечеря в стаята. В противен случай се чувствам гладен и не мога да спя. Но ще свикна и с това, няма проблем.”

Ернандес очаква с притеснение и зимата в Германия. “Казват ми, че ще стане много студено. Но като цяло привиквам с промяната. Разкривам нова страна с нова култура”, добави френският национал.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички