Пирин с жест към своите фенове

Пирин с жест към своите фенове

Ръководството на ФК Пирин (Благоевград) реши да пусне в продажба за мача в събота срещу ФК Поморие билети на по-ниска цена – 2 лв. Намалението ще важи само за този двубой, а причината е жест към привържениците на клуба, които не успаха да влязат на стадион "Христо Ботев" след началото на двубоя с ЦСКА-София. В клуба бяха получени десетки сигнали от запалянковци, които не са били допуснати на територията на стадиона след първия съдийски сигнал на контролата с ЦСКА-София.

Решението за това е взето поради факта, че в близост до Благоевград се е провела контролна среща на Левски и полицията е имала опасение от евентуални провокации между софийските агитки. Следващата седмица предстои среща между ръководството на клуба и част от феновете на Пирин на тема въвеждането на по-ефективни мерки за сигурност и достъп до стадион "Христо Ботев".

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти