Йордан Лечков: И да има оставка на Боби, няма да я приема

Йордан Лечков: И да има оставка на Боби, няма да я приема

Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков даде кратко интервю пред колегите от "Блиц", след като българският футбол беше разтърсен от скандали, дошли след европейската квалификация с Англия.

- Г-н Лечков, как ще коментирате горещите събития, свързани с БФС и по-специално оставката на президента Борислав Михайлов?
- Оставка? Аз не съм видял оставка на Боби.

- Новината излезе вчера в сайта на БФС.
- Да, но нито аз, нито останалите, които сме под Боби Михайлов в йерархията на футболния съюз, не сме виждали черно на бяло оставката. Освен това, даже и да има такава, аз няма да я приема. В това съм категоричен. Не мога да гарантирам как ще реагират останалите членове на Изпълкома, но моето решение ви го казвам още сега.

121 България - Англия

- Говори се, че Боби Михайлов бил категоричен и няма връщане назад.

- Аз не знам какво се говори и какво се шушука. Знам, че в петък има Изпълком. Знам, че за да бъде извършена промяна на най-високия връх в българския футбол, е нужно свикването на извънреден конгрес. Има си ред, който трябва да се спазва. Не може ей така да се правят рокади.

- Добре де...

- Чуй ме сега. Ето, давам обещание пред вашата агенция, че в петък след Изпълкома ще отговарям на всички въпроси – удобни, неудобни, на всички. Поне един час ще отделя на медиите, ако има какво да ме питате. А то 100% има. Нали знаете: Кой каквото си е надробил, ще го сърба.

- Какво имате предвид, като цитирате поговорката?

-Нищо конкретно. Но наистина да спираме вече. В петък ще говоря повече.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти