Александър Везенков: Ще дам 100% от себе си

Александър Везенков: Ще дам 100% от себе си

Най-добрият ни баскетболист в момента Александър Везенков е готов да даде максимума, на който е способен, за да помогне ва Олимпиакос да направи по-добър сезон в сравнение с отминалата кампания. Той вече е напълно възстановен от операцията на рамото, която претърпя през лятото.

Гръцкият гранд ще играе само в Евролигата, след като бе изваден от първенството на южната ни съседка. Тимът на Олимпиакос стартира трудно сезона в най-престижния клубен турнир, записвайки загуба и победа до момента. След първото поражение клубът се раздели с треньора Дейвид Блат.

“Това, което мога да кажа, е, че ще дам 100% от себе си и ще направя всичко, което иска треньорът от мен. Искам да помагам на отбора да печели повече”, заяви баскетболният национал в интервю пред Eurohoops.net.

"Все още не мога да кажа колко различен ще бъде Олимпиакос този сезон. Трябва да се сработим напълно. Всеки трябва да намери своята роля. Не можем да говорим за цели. Може да звучи като клише, но не можем да си правим илюзии. Просто трябва да ставаме по-добри с всеки изминал ден и да извличаме максимума от всеки мач. Има двубои, в които задължително трябва да победим, има и такива, които са по-трудни и трябва да ги анализираме. Опитваме се да сме едини и да мислим положително, да работим още по-усилено”, добави Везенков.

Последвайте каналите ни в:

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти