Гледай на живо

Празненства във Велико Търново за 100-годишнината на Етър

Ювентус “връзва” двама с нови договори

Ювентус “връзва” двама с нови договори

Ювентус ще започне подновяване на договорите на част от своите играчи. Първо клубът ще започне с тези, чиито контракти изтичат през лятото. Първите двама в списъка са Блес Матюиди и Хуан Куадрадо.

Интересното е, че и двамата бяха гласени за продажба през лятото, но останаха в клуба. От началото на сезона те се представят доста силно и това е убедило шефовете да ги задържат в състава.

В договора на Матюиди има опция за автоматично удължаване с една година и от Ювентус смятат да се възползват от нея, като агентът на играча Мино Райола вече е дал “зелена светлина”.

В същото време Куадрадо е изключително полезен със своята мултифункционалност. Той може да действа като дясно крило, но и като десен бек. Колумбиецът впечатли с изявите си на десния фланг на защитата след контузиите на Данило и Матия Де Шилио и това е накарало шефовете да му предложат договор за още два сезона.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти