Уудуърд: Обидно е да се твърди, че нефутболни хора вземат футболните решения в Манчестър Юнайтед

Уудуърд: Обидно е да се твърди, че нефутболни хора вземат футболните решения в Манчестър Юнайтед

Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд опита да опровергае обвиненията, че изключително той определя играчите, с които работи както Оле Гунар Солскяер, така и неговият предшественик Жозе Моуриньо. Босът на "червените дяволи" освен това подкрепи мениджъра въпреки незадоволителните резултати от началото на сезона.

"Мит е, че нефутболни гора вземат футболни решения. Мисля, че това е обидно към брилятните хора, които работят във футболната страна на този клуб. В последните години разширихме скаутския департамент и вярваме, че това вече работи по ефективен и продуктивен начин. Препоръките и решенията за привличане на играчи се разработват от този отдел и от мениджъра и неговия щаб, а не от висшето ръководство", заяви Уудуърд.

"С промените, които направихме през лятото, имам много млад състав. Но това е и състав с играчи и култура, които ни дават основата, върху която да градим и израстваме. В средата на миналия сезон, след като Оле дойде, се усети най-добре това, което искаме да постигнем. Отборът играеше бърз, преливащ футбол, който ясно представя стила и философията на мениджъра. Оле също върна дисциплината, която ни липсваше в последните години. Той гради отбор, който да уважава историята на клуба, в който играчите работят. Никой не е по-голям от клуба", добави вицепрезидентът.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти