Марек плаши Левски с пълна зала и глад за победи

Марек плаши Левски с пълна зала и глад за победи

Започва новият сезон на волейболната Суперлига, като един от най-интересните мачове  от първия кръг е дербито в Дупница. На 18 октомври, петък, от 18.15 ч. е сблъсъкът между Марек Юнион-Ивкони и Левски София в зала „Спортна“ в Дупница. Двата отбора не крият амбициите си за победа в мача, като домакините ще разчитат и на вярната си публика. Самите фенове също са надъхани да помогнат на любимия отбор да спечели.

 

„С нови играчи, глад за медали и много победи, стартира Марек Юнион-Ивкони новия сезон в Суперлигата. Този петък от 18:15 часа в храма на спорта в Дупница, нашите момчета излизат в битка с коравия тим на Левски, воден от легендата Владо Николов. Битката е сигурна, шоуто - гарантирано! Нека фенове и отбор се обединим и през този сезон рамо до рамо да постигнем целта си!“, написаха феновете в събитието за мача в социалните мрежи.  

Надеждите им за силно представяне през сезона са подплатени и от селекцията, която направи клубът през лятото. В Дупница пристигна националното либеро Владислав Иванов-Лимона, завърна се един от любимците на публиката – Златан Йорданов, както и обичаният ветеран Костадин Стойков. Прибра се и разпределителят Светослав Станков. Привлечени бяха и Яни Георгиев от ЦСКА и Илиян Преспов от Славия. В отбора остана плеймейкърът Чоно Пенчев. Ръководството на Левски пък се похвали с подписа на бившия национал Методи Ананиев.

За мача се очаква залата в Дупница да бъде пълна и подкрепата на публиката да окаже своя положителен ефект. В разпространение са вече и сезонните карти за мачовете на Марек Юнион-Ивкони, съобщиха от ръководството на клуба. Картите са на цена 30 лева и са за всички домакински срещи на отбора, и от Суперлигата, и от турнира за Купата на България. Всеки закупил клубна карта има запазено място на трибуните на Спортната зала. Картите се продават на място в залата.
zadupnitsa.com
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти