Гледай на живо

Фернандо Каранга с първа награда след завръщането си в България

Гуардиола: Знам какво трябва да направим

Гуардиола: Знам какво трябва да направим

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола не се паникьосва, въпреки че отборът му изостава с осем точки от лидера Ливърпул само осем кръга след началото на сезона.

"Всеки сезон е напълно различен. Всяка ситуация е различна. Резултатите нямат да променят мнението ми. Знам точно какво трябва да направим, за да се върнем на нивото, на което бяхме преди. Трябва да сме концентрирани и да се опитаме да подобрим играта си и да печелим мачове", коментира испанецът.

Специалистът даде информация и за контузените Кевин Де Бройне, Джон Стоунс и Бенямин Менди преди утрешното гостуване на Кристъл Палас: "Някои от тях са по-добре. Кевин се завърна, Джон тренира добре последните два дни, Бенямин Менди също." Той коментира и състоянието на Серхио Агуеро, който вчера претърпя катастрофа на път за тренировка, като заяви, че нападателят е "добре", но "колата не е".

Гуардиола засипа с похвали колегата си Рой Ходжсън, срещу когото ще се изправи утре: "Рой Ходжсън пое отбор с 0 точки и го спаси от изпадане. Те направиха добър сезон и имат много талантливи играчи." Пеп допълни, че не си представя да бъде мениждър на 72 години, както Ходжсън.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички