Христо Стоичков поднови треньорския си лиценз

Христо Стоичков поднови треньорския си лиценз
Легендата на българския футбол Христо Стоичков е подновил треньорския си лиценз до 31 декември 2020 година, показва справка в сайта на треньорската школа към БФС. Тапията на Камата беше изтекла през юни 2018 година, но той не бе предприел стъпки да я поднови.
През миналия месец обаче той изнесе публична лекция в НСА и лицензът му ведната беше удължен. Той се е оправдал пред ръководството на школата, че това се е случило заради многото му служебни ангажименти, които не му позволили да се прибере в България и да подаде документите за продължаване на дипломата.
Стоичков за последно беше треньор през лятото на 2013 година, во само за няколко дни, когато пое ЦСКА. В предния сезон той работи в Литекс, където даде път на доста он настоящите ни национали. В момента той се изявява като журналист и в момента е един от топкоментаторите на американска телевизия, ориентирана към мексиканския пазар.
"24 часа"
Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти