Извиниха се за проблема с ВАР в мача на Тотнъм

Извиниха се за проблема с ВАР в мача на Тотнъм

Hawk-Eye Innovations - компанията, която осигурява системата за ВАР в Премиър лийг, поднесе своите извинения за разминаването в края на вчерашния мач между Тотнъм и Уотфорд. В 86-ата минута на срещата Деле Али вкара гол, с който изравни резултата за 1:1. Имаше съмнения, че английският национал е играл с ръка при повеждането на топката, заради което главният рефер Крис Кавана поиска помощ от системата за видеоповторения. След като в стаичката прегледаха ситуацията, констатираха, че Али не играе с ръка и попадението е редовно. На терена Кавана веднага посочи центъра и на “Уайт Харт Лейн” настана радост. На видеостената на стадиона обаче беше изписано, че ВАР е определил, че гол няма. Това доведе до смут.

В крайна сметка се оказа, че е допусната грешка на екрана. От Hawk-Eye Innovations се извиниха за нея и обясниха, че търсят причините за разминаването.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти