Силният човек в ЦСКА 1948 ще спасява ВК Славия

Силният човек в ЦСКА 1948 ще спасява ВК Славия

Бизнесменът Цветомир Найденов, собственик на водещата компания за онлайн залози Efbet, ще подаде ръка на ВК Славия, научи Sportal.bg. Очаква се букмейкърът да стане генерален спонсор на мъжкия и женския отбор на "белите". Наскоро Найденов обяви в "От дузпа в тъч", че годишно компанията му дава над 25 милиона за българския спорт. Пред нашата медия президентът на ВК Славия Иван Сеферинов потвърди, че са водени разговори със силния човек в ЦСКА 1948.

"Имаме уговорка Efbet да ни помогне. Все още нямаме официално подписан договор, но се надявам и това да стане скоро време", каза Сеферинов пред нашата медия.
"През този сезон отново ще играем с много от нашите млади волейболисти, които са от школата на Славия. При мъжете залагаме на младите и целта ни е оставани в Суперлигата. Предполагам, че ще водим битка с Арда (Кърджали) до последно. При жените също участваме с много млади волейболистки. Следващата седмица играем с ЦСКА. След това женският тим на Славия ще играе домакинските си двубои в зала "Христо Ботев". Такава е договорката ни с другите клубове и БФВ. Там ще има инсталирана LED система, на която ще могат да се рекламират спонсорите на отборите. Така всеки един тим ще има възможност да си намери повече спомоществователи", добави Джиго пред Sportal.bg.
Последвайте каналите ни в:

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти