Кьолн спечели задължителни 3 точки срещу най-слабия съперник (видео)

Кьолн спечели задължителни 3 точки срещу най-слабия съперник (видео)
Кьолн постигна първата си домакинска победа след завръщането в Бундеслигата. Отборът разби с 3:0 друг от новаците - Падерборн 07, който е твърдо на последното място със само 1 точка. С този успех пък “козлите” напуснаха зоната на изпадащите.



До днес те имаха само загуби на свой терен - цели три, което допълнително ги караше да спечелят на всяка цена. Това обаче не се оказа толкова трудно, защото Падербон показа, че няма качества за елита. “Козлите” не само че забиха три гола, а и удариха две греди.


Кьолн поведе още в 8-ата минута, когато Зимон Тероде опъна мрежата след добавка. Повече от 2 минути ВАР проверяваше редовността на попадението, за да бъде то зачетено в крайна сметка. Четири минути преди почивката пък Тероде стреля в гредата.

Луис Шауб удвои в 59-ата след неубедителна изява на вратаря на гостите Леополд Цингерле.

В 84-ата Джон Кордоба пак нацели гредата, но секунди след това Себасиан Борнаув заби третото попадение на сметката на Кьолн.




Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти