Дженоа преговаря с Масимо Карера

Дженоа преговаря с Масимо Карера

Бившият наставник на Спартак (Москва) Масимо Карера е фаворит за треньорския пост в Дженоа. Очаква се “грифоните” да уволнят Андреа Андреацоли заради слабото представяне на тима от началото на сезона, а ръководството вече е провело преговори с Карера. За спортен директор пък е гласен Франческо Гуидолин.

След 8 кръга в Серия “А” Дженоа има само 5 точки и е в серия от три загуби. Вчера тимът от Генуа беше разгромен с 1:5 от Парма и се намира на 19-о място в класирането, с точка повече от градскис си съперник Сампдория.

55-годишният Карера е бивш футболист и помощник-треньор на Ювентус. През 2016 година той беше назначен за асистент на Дмитрий Аленичев в Спартак (Москва), но скоро след това Аленичев подаде оставка и Карера зае мястото му. Под негово ръководство руският гранд спечели титлата след пауза от 16 години. Италианецът остана на поста до края на 2018 година, но продължава да е изключително популярен сред феновете на Спартак.

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти