Беше ясно какво ще се случи с Мюлер, спокоен е босът на баварците

Беше ясно какво ще се случи с Мюлер, спокоен е босът на баварците

Президентът на Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес е изненадан от създалото се напрежение в тима покрай Томас Мюлер. Световният шампион не е бил титуляр от шест мача насам и се закани да започне да си търси нов клуб. Той загуби мястото си за сметка на новото попълнение Филипе Коутиньо.


“Преди няколко месеца хората усилено ни подканяха да правим скъпи трансфери. След като Коутиньо вече е тук, тези същите хора питат защо Мюлер не играе. Беше ясно, че когато Фил дойде, за Томас ще стане трудно”, заяви Хьонес.

“Мюлер може да играе на позицията на Коутиньо, което е страхотно, но пък тогава няма как и Коутиньо да бъде на терена. Дали Томас пък може да е на крилото? Не, той не се справя добре там, всички го знаем. А и освен това там не му харесва”, добави шефът на баварците.

След осмия кръг Байерн е трети в класирането на Бундеслигата, като не е спечелил половината от двубоите си. И все пак разликата от първия е само една точка. По тази причина Хьонес не е доволен от критиките към отбора. “Няма какъв отговор да дам на тези глупости, които се изсипват върху нас - обърна се босът към журналистите. - На една точка сме от първото място. И ми говорите за криза? Аз съм доволен от всичко, като изключим факта, че не се възползваме по-добре от шансовете си пред гола. Ако отбелязвахме повече, вие журналистите нямаше да имате за какво да пишете.”

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти