Треньорът на Спартак (Вн) няма обяснение за слабата им игра в Радомир

Треньорът на Спартак (Вн) няма обяснение за слабата им игра в Радомир

Треньорът на Спартак (Варна) Неделчо Матушев изрази разочаравание от слабата им игра при загубата с 0:3 в Радомир, но и призна, че е очаквал този временен спад. Както е известно, в последните си три мача спартаклии записаха две загуби и един равен, без да вкарат гол и се свлякоха на 15-о място.

Ето какво заяви Матушев за "Петел" за мача със Струмска слава:

"Слабо играхме, на моменти бяхме неузнаваеми, за което нямам обяснение. Говорим си какво трябва да правим на терена, а в мачовете не се получава. В Радомир не играхме както искаме, въпреки че започнахме добре и Румен Николов пропусна да открие резултата. Те вкараха първия си гол, след като топката отскочи от гредата и оттам нататък не можахме да реагираме. Липсваха ни борбеност и желание, не проявихме и характер.

Но аз съм реалист. Тези момчета направиха много досега и аз очаквах този временен спад. Отборите са равностойни, а ние имаме футболисти, които играят за първи път в тази група.

Продължаваме да следваме нашия план, да се стремим да подобряваме играта си и да се усъвършенствуваме. Нашият обор обаче още се изгражда и не може за толкова кратко време да заиграем така, както на всички ни се искa", завърши Матушев.

 

Последвайте каналите ни в:

Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти